Praktisk info

Postkassene:
Postkassene vedlikeholdes av Stansefabrikken. Hvis du mister nøkkelen til postkassen din kan du ta kontakt med Stansefabrikken for å få endret lås. Dette må beboer selv bekoste.

Postkasseskilt:
Poskasseskilt skal være sort tekst på hvit bakgrunn. Styret anbefaler å benytte de postkasseskiltene som Posten tilbyr gratis ved omadressering. Eventuelt kan det bestilles fra Skiltservice.

Nøkler og chiper:
Alle dører i fellesarealene betjenes med Salto nøkkelchip. Nøkkelchiper bestilles gjennom styret ved å sende en mail til styret@kampenmek2.no. Nøkkelchipene koster kr. 150,- pr. stk.

Hvis en nøkkelchip er kommet på avveie må dette meldes inn til styret på mail til styret@kampenmek2.no, slik at den slettes for bruk i systemet og ikke kan brukes av uvedkommende.

Låssyllinder og nøkkel til den enkelte leilighet er andelseier selv ansvarlig for. Det er ikke lenger systemnøkler til leilighetene.

Nøkkel til strømskap er standard OLU-nøkkel og kan kjøpes hos alle som filer nøkler.

Kabel-TV/bredbåndsavtale
Borettslaget har inngått en avtale med Altibox om TV og internett. Grunnpakken er lik for alle leiligheter. Beboer står selv fritt til å utvide sitt individuelle tilbud hos Altibox.

Grunnpakken består av:
50/50 internettlinje
Liten kanalpakke for borettslag med pvr dekoder

Spørsmål om tv og internett rettes direkte til Altibox.

Utvendig solskjerming
Godkjent fastmontert solskjerming for borettslaget er Monaco Terrassemarkise fra Norsol AS i farve # 926. www.norsol.no

Dette er en ensfarvet grå farve som matcher murpussen på bygget. Kvaliteten på duken er farvebestandig (falmer ikke).

Det er ikke mulighet for å montere andre typer solskjerming enn det som er oppgitt ovenfor.