Nedetid/utsabilitet i Vibbo

OBOS melder at Vibbo vil være utilgjengelig mellom kl 20.00-22.00 fredag 8 mai, grunnet vedlikehold. Det kan også oppleves noe ustabilitet på tjenestene gjennom helgen frem til søndag ca kl 23.00. De beklager ulempene dette medfører.

Styret oppfordrer derfor de som ennå ikke har vært inne og avgitt sine stemmer på generalforsamlingen, gjør dette før kl 20 på fredag. Møtet avsluttes mandag 11. mai kl 21. Vi kommer til å sende ut en sms med påminnelse før fristen går ut. Avgi stemme på https://vibbo.no/kampenmek-2

Ønsker man ikke å delta digitalt, kan man be styret om å få tilsendt et stemmeskjema som kan sendes på mail eller legges i styrets postkasse innen fristen på mandag. De som ikke har samtykket til digital kommunikasjon, har allerede fått dette skjema tilsendt per post. Skjemaet fås ved henvendelse til styret@kampenmek2.no.