Opprydding av sykkelparkering og boder

Det legges som nevnt tidligere ikke opp til dugnad før 17. mai i år, men vi prøver å få ryddet litt opp før nasjonaldagen. Derfor har vi merket alt på sykkelparkeringen samt merket ting som står utenfor bodene, slik at vi kan få ryddet. Les mer om det i denne saken.

Tidspunkt for når container er på plass, kommer vi tilbake til.

Alle sykler og andre ting som står på sykkelparkeringen er merket med rosa bånd. Vi ber om at alle fjerner båndet fra syklene og de andre tingene man ønsker å beholde, slik at vi fra midten av mai kan fjerne alt som fortsatt har rosa merkebånd. Frist for fjerning av merkebånd er 14. mai.

Det er også flere som oppbevarer ting utenfor bodene i bodområdene våre. Spesielt ille er det utenfor bodene som ligger langs Jens Bjelkes gate. Styret har hengt opp et varsel over alt som står utenfor boder, der det opplyses om at alt som står utenfor bodene fra 14. mai vil bli kastet uten videre varsel.

En stor takk til Arlyne og Oddvar som tok hånd om plantene våre, og ryddet flere sekker med hageavfall. Dette har styret fjernet i dag, og vi har også ryddet bort restene av balkongjobben. Det gjenstod noen få balkonger da de første tiltakene mot koronasmitte kom. Nå mangler det å fjerne litt planker fra balkonger, disse tar styret hånd om når container er på plass.